Vi er begejstret for at løbe  

I har været umotiveret alt for længe. Der har været restriktioner, som har haft stor indflydelse på min hverdag, da Jeg ikke længere har kunne komme ud og være fysisk aktiv. Så jeg er startet at løbe igen! Det er en fantastisk måde at komme i træning, og så føler jeg personligt, at det hjælper vanvittig meget på min mentale følelse. Med denne forholdsvis nye levemåde som er blevet en del af min rutine, så er jeg også nødt til at lave tilføjelser i min skab – her snakker vi træningstøj. Da jeg holder af at dyrke sport i alt salgs vejr har min familie brug for det fedeste træningstøj til rådighed. Specielt når vi referer til sko er der stor forskel på kvaliteten blandt hjemmesider af tøj. En ting som mange fitness mennesker ved at de korrekte sko er obligatorisk, når man skal udøve fitness her i Skandinavien. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige løbesko. Jeg skal have de rigtige windbreaker til forskellig vejr begivenheder. For tykke fodtøj kan dræbe en løbetur, hvis vinden ændrer sig særdeles undervejs. Jeg har mange gange dyrket motion med Adidas, da de har meget interesse for kvalitet og har et fint udvalg på deres hjemmesider. Men på det seneste har jeg ikke været tilfreds med deres pasform i bredden, hvilket har forårsaget i dårlige løbeture for mig. Vi er dog vild med deres knæbind, som også er en del af mit træningssæt. De kommer i forskellige længder, og passer perfekt til min windbreaker i blå, som er blevet en fast del af mit træningstøj.  

 

Det har virkelig hjulpet mig  

Knæbind har virkelig hjulpet min selvtillid under træningsforløbet, så jeg kan yde bedst mulig. Min træningspas inkludere styrketræning, hvortil vi har et helt andet sæt træningstøj. Besyndeligt nok har min datter førhen oplevet stor ubehag under mine træningspas, idet hans led ikke er så stabile. Hertil blev jeg anbefalet et knæbind af en bekendt, der blot skulle placeres rundt om mit svage knæ under sporten. Dette har haft en særdeles stabiliserne virkning for mig. Knæbindet hørte under Under Armour sortiment, da jeg sidst var i deres butik.  

 

Sortiment til sport  

Træningstøj kan også være mange ting. Nu har vi konverseret  en tilpas mængde om løb, men mobilholdere kan også være rimelig aktuelt, når man spiller padeltennis. Mine venner er meget fokuseret i tennis, så mine venner har derfor ledt efter det bedste sportstøj til den sport. Eksempelvis har Under Armour nogle hvide shorts som er meget gode til padeltennis. Desuden bliver mit knæbind altid brugt, når vi spiller golf, da sporten virkelig udfordre mine knæ helt vildt. Udover til sport har jeg også lokaliseret sportstøj brugbart, når vi skal begynde på mine hobbies. Jeg er vild at bruge hættetrøjer, når vi skal ud og udforske naturen. Den kan holde os varm under hele processen. Men kan man bruge træningstøj ved andre situationer? Måske skal I overveje gøre brug af dejligt træningstøj på skolen, hvis det passende med stemningen på skolen. Jeg har valgt at bruge en klassisk blå t-shirts flere gange, eftersom jeg tosset med følelsen af dem.  

Comments are closed.